Bemutatkozás

Bemutatkozás

Valóra vált a régi álmom – létrehoztunk egy információs portált, ahol megtalálható lesz minden (vagy szinte minden), ami az egészséges élethez szükséges – betegségek megelőzése, mental higiénia, egészséges táplálkozás – főzzünk gyorsan és egészségesen otthon hazai alapanyagokból, kovászos kenyér és glutén mentes kenyerek készítése blog, egészséges édességek készítése otthon, vegyszer mentes háztartás, hazai termelőket mutatunk be, akiktől lehet rendelni kapirgálos csirkét, szabadtartású tyúk tojásait, háztáji sertés és marha hús, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök és még sok egyéb hasznos dolog lesz megtalálható ezen a portálon. Év második felében tervezünk online oktatásokat indítani, amelyek első sorban a betegségek megelőzésére irányulnak.

Tervezem rendszeres online beszélgetéseket indítani az orosz újdonságokról, mert odaát olyan kincsek vannak, amiket szeretnék megosztani a magyar követőimmel. Pl., első ilyen beszélgetés orosz genetikussal, Gariaev Petr Petroviccsal szeretnék megvalósítani. Szóban már megállapodtunk, csak az időpontot kell fixálni. Roppant izgalmas téma, amiről Magyarországon nem igazán hallottak még. Forradalmian új genetikai eljárást dolgozott ki kollégáival együtt, mely lehetővé teszi gyógyíthatatlan betegségek hatékony kezelését elképesztően egyszerű eljárással. 

Régi vágyam, hogy Magyarországra hívjam a híres orosz viszcerális terapeutát, dr. Ogulovot is. Néhány fontos önmasszázs technikát tudnánk bemutatni, hogy bárki a  mindennapjaiba be tudjon építeni.

Ma olyan világban élünk, ahol csak az marad életben, aki vállalja a felelősséget saját és gyermekei egészségéért! 

Mai gyerekek sokkal gyengébb immunrendszerrel születnek mint a szülők, a szülőknek gyengébb az immunrendszük mint a nagyszülőké!!!
Gyermekeink rövideb életet fognak élni mint mi, az ő gyermekei (ha egyáltalán lesznek gyermekei…) még rövidebb ideig fognak élni!

Ezt akarjuk?!

Emberek! Ébresztő! Most kell tenni valamit! 24. órában vagyunk!

Igén is felelősek vagyunk azért, mert szemetet vásárolunk a multi élelmiszer áruházláncokban, mert reklámok alakítják a vásárlási szokásainkat, mert mások által ránk erőltetett divatot követünk, mert hagyjuk manipulálni magunkat! Mi magunk tehetünk erről! Ha holnap mindenki csak magyar termelőktől vásárolna, megtanulná hogy lehet megteremteni a vegyszermentes otthont, hogy lehet néhány m2 erkélyen megtermelni saját fűszernövényeket, csirákat, paradicsomot, uborkát, stb., a multik „éhen halnának” és mielőtt ez bekövetkezne, vissszamennének oda, ahonnan jöttek…

Egészségkör ötlete – Felelősség vállalás a saját sorsunkért, a saját egészségünkért.

A portálon megtalálható lesz minden, amire szüksége lehet, hogy megtanuljon vigyázni az egészségére, tanuljon otthon főzni gyorsan és egészségesen, kovászos kenyeret sütni, egészséges édességeket készíteni a családja számára, megtermelni saját szükségletei számára alapvető zöldségeket, hogy meg tudjon vásárolni magyar alap anyagokból, tiszta forrásból származó húst és húskészítményeket, tojást, zöldségeket, gyümölcsöket, hogy tudjon tanulni és fejlődni ezen az új, egészséghez vezető úton! 

Ezért lett a neve – Egészségkör. Egészségre vágyók köre.

Remélem, Ti is rendszeres látogatói és regisztrált tagjai lesztek az Egészségkör portálnak!

REGISZTRÁLJ az egészségkörhöz és férj hozzá sok hasznos tartalomhoz INGYEN!